El candidat: J. Lluís Escoda

faceJLLu

Hola a tots i totes, sóc Joan Lluís Escoda Parra, biarut de naixement i de cor. Biar ha estat i és el meu projecte de vida. Des de ben menut he anat forjant-me en la xarxa d’associacions del meu poble. Una xarxa que m’ha permés créixer mitjançant el cooperativisme, la dinamització i la vitalitat del poble. Una xarxa que m’ha permés conèixer gent, participar de les seues inquietuds i saber de bona mà quines són les seues preocupacions i necessitats.

He estudiat Filologia Catalana a la Universitat d’Alacant. També m’he format com Animador Sociocultural de la Tercera Edat i he estat treballant al poble durant 8 anys. També m’he format com actor a l’Aula de Teatre de la Universitat d’Alacant i he fet nombrosos cursos i activitats dins d’este sector.

Ara em presente com a candidat a l’alcaldia del meu poble, Biar. La decisió de donar este pas ve donada per la necessitat de canvi que requereix la nostra societat, en general, i el nostre poble, en particular. És inadmissible i trist veure com el nostre poble s’apaga dia a dia perquè no hi ha una voluntat política per fer-lo créixer. Em presente ambCompromís per Biar, un partit polític que demana un canvi i una regeneració política i democràtica. El projecte de Compromís naix com a cooperativa per a la defensa de la gent que viu en este pam de terra i es preocupa pel seu benestar. Compromís ofereix un projecte de futur, ferm i clar on destaquen les #PolítiquesdelBéComú per damunt dels interessos personals i partidistes que ofeguen la nostra societat. Compromís posa les persones com a eix principal de l’acció política i lluita perquè les institucions estiguen al servei del poble; en eixe camí, treballaré perquè l’Ajuntament de Biar servisca els seus veïns des de la participació ciutadana i des de l’humilitat del govern que sap escoltar.

Per a tot açò compte amb un gran equip de gent preparada i amb ganes de governar el canvi. Jo només en sóc el cap de cartell, però darrere hi ha una gran qualitat humana per defensar els interessos del nostre poble, de tots i totes. I per aconseguir el#Biarquetuvols treballarem en una direcció, la bona, la de construir el futur a partir de les persones i el talent. Un futur que garantisca el benestar i el treball per al poble de Biar.

J. Lluís Escoda