Què pensa l’Ajuntament dels pressupostos fraudulents del PP?

Carlos-Moragues-Maria-Catala-GVA_ARAIMA20141031_0158_5

Volem manifestar la preocupació per l’aprovació dels nous pressupostos de la Generalitat. Com ha assenyalat Mònica Oltra, diputada i portaveu de Compromís a les Corts, “estem davant un falsejament dels comptes públics en perjudici de la Generalitat i, per tant, de la ciutadania, ja que els ingressos computats vinculats a despeses no tenen cobertura legal i, per tant, existeix la total seguretat que no es produiran. Açò suposa una possible prevaricació i malversació per pressupostar per a 2015 un total de 1.230 milions d’ingressos sense cobertura legal i volem que s’establisca una línia clara sobre què és legal i què no és legal a l’hora d’incloure ingressos sense cobertura en un pressupost”. La totalitat del Consell, amb el ‘president’ de la Generalitat, Alberto Fabra, al capdavant, han aprovat uns comptes que han estat abonats per 54 vots i han rebut 42 vots en contra. És a dir, sense consens. Compromís ha presentat una denúncia per prevaricació i malversació a la Sala Civil i Penal del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) contra els membres del Consell, ampliable als diputats que han votat a favor dels pressupostos de la Generalitat .

Des de Compromís Biar volem saber si des de l’Ajuntament de Biar s’oposa d’una banda, als pressupostos de la Generalitat confeccionats pel govern del PP per a 2015 ja que són il·legals i fraudulents i d’una altra, a aquesta manera d’aprovar els pressupostos, sense consens.  

Arxivat en: Volem saber

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *