L’arreplega de brossa a Biar

Des de Compromís Biar volem fer manifestar les veus de queixa del veïnat de Biar pel tema de l’arreplega de la brossa i la neteja viària. Volem saber d’una banda, si és necessari que l’empresa passe amb els seus camions per les zones cèntriques més habitades tan de matí, ja que l’extraradi el fa més tard. Si canviara els horaris tal volta no incomodaria el veïnat amb el soroll que provoca.

També volem saber per què el centre històric de Biar des de la Torreta fins el castell està tan descuidat pel que fa a la neteja viària, ja que ni les màquines ni els operaris passen a netejar-lo. La neteja es limita a recollir les bosses de brossa de les papereres i esporàdicament a passar la màquina bufadora (màquina que provoca brutícia a les cases i no està recomanada per als al·lèrgics i malats respiratoris).

Per això volem saber si l’Ajuntament està disposat a replantejar-se l’estratègia d’arreplega de brossa i si està decidit a mantindre nets els carrers del centre històric encara que no hi visquen tants veïns.

Arxivat en: Volem saber

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *