L’exposició “L’Or dels valencians” arribarà a Biar a l’abril

cropped-titol2

L’Or dels valencians és una exposició pedagògica que pretén donar a conèixer la pèrdua sistemàtica i injusta dels recursos econòmics als que tenim dret els valencians com a ciutadans espanyols. Un espoli que el govern central ens ha “aplicat” durant la democràcia i que els valencians hem de conèixer.

L’exposició encara no té una ubicació concreta, però es pot assegurar que es comptarà amb una presentació dels creadors de l’exposició i un recorregut guiat pels tretze panells explicatius de què consta. Es podrà visitar des del divendres 10 fins el diumenge 12 d’abril.

Des de Compromís Biar estem convençuts que un dels puntals del nostre benestar passa per un finançament just i l’abandó de les polítiques centrals del maltractament financer que els valencians patim des de fa massa temps. Per això, en estos temps, creiem que l’exposició és més necessària que mai.

Arxivat en: Notícies i agenda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *