Eugeni Alemany va triomfar als Moros Vells

El 16 de gener Biar va riure de valent amb l’actuació que el polifacètic Eugeni Alemany va oferir al Maset dels Moros Vells de Biar. Les més de 200 persones que van acudir a l’acte van poder constatar l’humor àcid i amable de l’humorista suecà i més d’algú va acabar patint el seu atreviment.

El públic va quedar molt satisfet i sorprès, sobretot després de la demostració del profund coneixement d’Alemany sobre els afers dels pobles de la comarca i dels assumptes més íntims i escabrosos dels personatges més polèmics i entranyables de Biar.

Finalment, tots junts vam poder gaudir d’unes hores de música i de beuratges a preus populars. Al remat, va ser un inici de les festes de sant Antoni immillorable.

Arxivat en: Notícies i agenda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *