Isabel-Clara Simó a Biar. L’Ajuntament calladet.

1355428984_587729_1355431135_noticia_normal

He estat esperant que l’Ajuntament de Biar fera públics els actes de la Seu Universitària de Biar de novembre. Vist que un d’ells és el dijous i no s’ha fet cap tipus de publicitat (ni a la web, ni al facebook, ni amb cartelleria) em veig en l’obligació de fer-ho jo. Concretament, el dijous 27 de novembre a les 11’00 del matí vindrà a la Seu la coneguda escriptora alcoiana Isabel-Clara Simó a fer una conferència sobre com s’escriu una novel·la i l’acte serà presentat per la biaruda Gràcia Doménech Barceló. Imagineu quina sensació tindrà esta escriptora quan vinga a Biar i es trobe que no acudeix la gent a escoltar-la. Quina concepció tindrà del nostre poble? I tot per la péssima gestió de l’Ajuntament. Esta és la concepció de treball que té l’Ajuntament? Com vol potenciar la Seu si no fa difusió dels pocs actes que s’hi celebren? Com podreu vore a l’enllaç que adjunte, la notícia està publicada el dia 24 d’octubre i s’adjunta el cartell. Poca era la faena que li tocava fer a l’Ajuntament i ni això han fet. Ara el logo que no falte! Menys figurar i més treballar! 

Des d’ací vos emplace a tots i totes que vingueu a escoltar a l’escriptora que parlarà sobre “com s’escriu una novel·la” de segur que serà ben interessant. Per un altre costat, aprofite per a informar-vos i convidar-vos a l’acte que del dia 6 de desembre. Eixe dia vindrà el Grup de Teatre de la Universitat Permanent dirigit per Pascual Carbonell Segarra a representar “La memoria de los objetos” a les 17’30 a l’Auditori de la Casa de Cultura. Una representació ben interessant que no us deixarà indiferents. De segur que este acte sí que el promocionen dins dels actes a celebrar el dia de la Constitució. Com ja vam dir des de Coalició Compromís Biar pensem que la Seu Universitària va més enllà d’utilitzar-la per a dur actes que ompliguen els programes de la Casa de Cultura.

 

J. Lluís Escoda

Arxivat en: Actualitat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *