16 de gener: Espectacle d’Eugeni Alemany

eugeni-alemany-micaletTenim el plaer d’anunciar que el proper 16 de gener, vespra de sant Antoni, comptarem amb la presència de l’humorista i filòleg Eugeni Alemany per a presentar-nos el seu espectacle “T’ho dic senes acritud”.

A Eugeni Alemany se’l coneix per participar en programes com “Caiga quien caiga”, per presentar el programa “Trau la llengua” a Canal 9 o per conduir “Un país de llibre”. Ara, s’ha passejat per tot el País Valencià amb els seus espectacles amb els que comparteix els seus mals de cap quotidians i les seues manies des d’un punt de vista molt personal i molt “suecà”.

Tot i que no tenim encara confirmat el lloc ni el preu de les entrades, tot apunta que hi haurà preus molt populars. En poques setmanes podrem aportar més detalls. De moment, podeu reservar les entrades a compromisbiar@hotmail.com

 

Arxivat en: Notícies i agenda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *