Els diners i els collons, per a les ocasions

[scribd id=139906814 key=key-lfu4qbsoo204xeitxi5 mode=scroll]

Com tots els anys, l’Ajuntament organitzarà el dia 12 de maig un “refresc” per a tot el poble, associacions, organitzacions polítiques, autoritats i altres personatges de protocol a la Casa de Cultura. Compromís també ha rebut la invitació per acudir al “refresc” però no hi anirem. No ho farem perquè estem convençuts que enguany no és com tots els anys. Quan des dels govern estatal, autonòmic i municipal (tots en mans del PP) estan retallant a tort i a dret amb ínfima sensibilitat per les persones que hi ha al darrere, ens sembla una despesa insultant un “refresc” que no té cap sentit. Li demanem a l’Alcaldessa i a l’equip de govern que es deixe de protocols i destine eixos diners a les famílies biarudes que s’ho estan passant molt malament per culpa de les polítiques d’austeritat dels nostres governants que només afavoreixen la voracitat i la cobdícia dels senyors de negre. Prioritzem les persones.

Carta a l'Alcaldessa

De passada, volíem expressar el nostre malestar per la tisorada que ha patit el servici del nostre Centre de Salut. Fa uns mesos que a Biar, a partir de les 21.00 ja no comptem amb les nostres instal·lacions i hem de baixar a Villena. L’Ajuntament ha informat que durant el període de Festes romandrà obert durant tot el dia. Sens dubte, creiem que és una presa de pèl. No pot ser que ens lleven els servicis i pretenguen acontentar-nos amb unes minúcies esporàdiques. Les persones tenen dret a posar-se malaltes més enllà de quan els governs decideixen. Compromís reclama enèrgicament el restabliment immediat i complet dels servicis que tots els biaruts ens mereixem (i hem pagat).

Bones festes a tot el poble!

Arxivat en: Actualitat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *